– virtuelt bokmarked


Forfatteren om Evigheten

Jeg dedikerer Evigheten til alle som ikke passer helt inn i den boksen som verden, samfunnet eller systemet putter dem i, alle som holder tankene og følelsene sine skjult, og alle som mangler mot til å våge å si ting høyt, men drømmer om et sted hvor de kan bli hørt. 

Evigheten er for alle individualister, fritenkere, skeive, kunstnere, og alle de motstandsdyktige som har evne til å fortsette livet på denne jorda.

Evigheten er en kunstbok, og en selvbiografisk bok. Den inneholder både tegneserieaktig formidling og andre slags illustrasjoner. Illustrasjonene er grunnlaget for fortellingen. Ved hjelp av QR koder har jeg også utvidet innholdet til foto, video, og musikk. Det er viktig for meg at nesten alle sansene blir engasjert i den ukjente verdenen jeg presenterer.

Før jeg begynte arbeidet med boken spurte jeg meg selv: Hva skal til for at denne boken skal bli unik og forskjellig fra andre bøker?

Det tok to år å lage boken, og jeg lærte å være konsekvent og jobbe hver dag for å bli ferdig. Negative tanker var den eneste hindringen, men jeg fikk alt på plass uansett.

Før Evigheten ble gitt ut, studerte jeg mange kunstbøker og tegneserier for å definere det som er attraktivt og tiltrekkende for meg. Jeg tror det er veldig individuelt hva forskjellige mennesker liker. Selv foretrekker jeg endringer. Kunsten strømmer, og alt endrer seg i hvert kapittel. Dette er noe jeg aldri har sett før. Det samme gjelder hovedkarakteren som endrer seg og forandrer utseende, men fortsatt beholder små karakteristiske detaljer for å være gjenkjennbar for leseren. 

Jeg blir veldig glad hvis Evigheten gir håp, svarer på noen spørsmål, eller gir rom for refleksjon eller dialog, for dette er det første skrittet på veien mot bevisstheten om det evige. 

Legg igjen en kommentar